Woop woop!

Var i Ljungby med syrran och Robin innan och skulle kolla på ett par bilar vi sett ut. Det slutade med att vi köpte varsin^^ Tur att Robin var med för annars hade vi inte fått hem våran gamla bil:P Så äntligen har jag en egen bil och vi behöver inte dela. Som  syrran skrev på sin blogg: nu kan jag köra vart jag vill, när jag vill och kan va borta hur länge jag vill. Lättare att hålla koll på bensinen med, nu få vi tanka våra egna. Innan fick vi dela på det oavsett hur mycket man körde, ingen hade ju koll på det. Och förhoppningsvis är detta en bil som jag faktiskt kan lita på. Som inte kommer stanna bara sådär. Helljus som är såååå mycket bättre än den gamla, mitt halvljus är som helljuset på Renaulten. 
 
Så här ser min nykomling ut!
Tycker att den påminner mycket om Renaulten vi har i modellen faktiskt och den gillar jag. Så jag är mycket nöjd med denna än så länge faktiskt:)
 
 
Fick brev från CSN också och jag har fått godkänt på att få studiemedel eller var det heter. Så 705:- i veckan skulle jag väl få tror jag att det stog. Och det är väldigt bra tycker jag, då kan jag köpa böcker utan att behöva ta från lönen eller sparkontot! Men i papprerna stog det att jag hade kryssat i att jag inte tjänar något detta halvåret. Vilket är konstigt för på hemsidan stog det om jag har tjänat 62000:- detta halvår eller mindre. Ööh, ja det är lite skillnad. Skulle aldrig komma upp i så mycket per halvår som timanställd. Så hoppas det som stog på sidan är rätt och att det bara stog fel i pappret.
 
I mon ska jag in till stan igen för då är det Zumba uppvisning vid 16.30 på Palladium. Ska bli riktigt skoj faktiskt! Hade varit mega kul att få vara "förband" till artisterna på Rix-Fm festivalen. Hade varit kul om Karen kunde fråga dom som är ansvariga om vi inte kan få köra en låt innan. Hade varit så kul!! Och så kör vi även på lördag och nästa helg på Alvesta marknad.
 
Känner mej skit glad för tillfället faktiskt. Livet känns fantastiskt. Underbar familj, världens bästa djur, en pojkvän som älskar mej en himla massa (enligt honom själv), en ny fin bil som är BLÅ!! Ett jobb, även om det inte är fast så är det ett jobb som jag älskar. Jag får dansa och röra på mej på det mest roliga sättet, alla borde pröva en gång att köra Zumba. Jag har en underbar säng som jag tillbringar ca 75% av tiden i en ledig dag (24 timmar) för den är så skön att ligga i. Jag har en bra utbildning med bra betyg och erfarenheter med mej. Jag ska börja skola igen och förhoppningsvis få en massa nya vänner. Det är perfekt just nu!
 

Kommentera här: