Min klänning

Klänningen kom idag. Den var för stor. Och nu vill jag byta ut den till en mindre men den är slut på hemsidan, finns bara i svart och jag vil ha den i blå. Hoppas dom få in den igen för tänker inte ha en för stor klänning. Mailade dom innan idag och frågade hur jag skulle göra så nu väntar jag på svar från dom bara.
 
Dom hade även fått in den klänningen jag vill ha på balen, men den fanns bara i större storlek också. Bli så irriterad på det. När dom väl få in den så är det fel storlek. Nackdelen med att man jobbar natt är ju att man sover bort dagen och då missar man sånna här saker. Vet inte om jag ska be syrran ha kolla på ifall den kommer in igen. 
 
Antar att det är många som tänker ha den på sin bal så jag kommer inte vara ensam om det i så fall. Kan ju hoppas då att det inte är någon i Växjö som har köpt sej en sån. Var precis inne på nelly.com och såg att den var helt slut nu. Sjuk, den försvinner på två sekunder. Hade den funnits i ljusblått, omg hade köpt den för länge sen asså. Ser det framför mej hur den ser ut. Så snyggt! Synd att den inte finns bara.
 
Men men, i mon ska jag kolla så fort jag vaknar och är kissignödig och hoppas på att den kommit in igen. Ska nog även be syrran att ha koll på det. Janeth ska gå på samma bal och hon har redan köpt sin. Önskar jag hade gjort det med medan det gick. Man är ju dum och tror att man ska kunna få den för halva priset om man väntar till det nästan är dags för balen. Jag tror fortfarande att det funkar så, men nu känner man av stressen lite mer.
 
Hittade en klänning för ett tag sen på members.com och den kostade ca 230-250:-. Men eftersom Robin inte ville gå på balen då så kunde jag inte beställa den. Den är inte lika snygg som den jag letar efter nu, men skulle jag inte hinna köpa den så blir den mörkblå (den första jag kollade på) min sista utväg. Eller den absolut sista utvägen är den klänningen jag hade på min egen bal. Men vill inte se lika dan ut igen ju.
 
Konstigt. Detta är den enda bilden i normal storlek. Dom andra lyckades bli jättesmå och konstiga. därför blev det inte den bästa bilden, tyvärr. Men Robin ser söt ut!
 
 
 
 
 

Kommentera här: