Glöösöfv nvsdrg

Så känns det just nu. Håller på med psykologi och mitt huvud funkar inte alls. Bli så sur för jag inte hittar all fakta jag vill hitta (och måste hitta)...
 
Mitt pekfinger är helt förstört. Jag har ingen aning om varför. Det går inte att böja lika mycket som det andra pekfingret och det gör för övrigt skit ont att försöka böja det. Får sitta och skriva med alla andra fingarar för att det inte ska bli en pain in the ass... Skolsköterskan sa att jag skulle avvakta i alla fall. Hon trodde inte det var katten som rev mej där, för det såret är jättefint. finns inget samband men jag tycker att det borde det.
 
Snart är det lunch i alla fall, gott! Har även fått veta att jag har nästa lektion vecka 15, hahah! Efter det är det lovdagar vecka 17 och 18 så missar då med! Sen slutar vi ganska snart efter det;) Ska bli skönt för orkar inte med mer psykologi nu... Provet får vi inte tillbaka förren vecka 15 heller men hoppas han säger till i förväg om man inte klarar det. Ska tjatat på honom! Det är något vi kan i min familj, tjatat halvt ihjäl folk :) 
 
Nu ska jag försöka hitta ett youtube klipp...
My love! <3

Kommentera här: