Dag 24 - Det här får mig att gråta

Det finns inte så jättemycket som kan få mig att gråta, det är nog tre saker. Frågan är ju om det menas glädje eller sorg? Skriver om båda. 

- Döden. Jag är livrädd frö att dö, seriöst och när jag tänker på det så tänker jag på den gånegn då jag kunde förlorat pappa. Vilket jag tänker på varje kväll nästan, då blir jag ledsen. Blir även ledsen över att morfar är död och att jag själv kommer dö en gång.

- Filmer/TV. Att se en sorglig film eller ett sorgligt TV program kan få mig att gråta. Oftast är det när man ser någon bli helt hysteriskt glad över något, till exempel Extreme Home Makover. När de får se sitt nya hus för första gången efter att det är nygjort.

- Pojkvän. Det nehövs inte mycket för att jag ska börja gråta på grund av min kille eller ex. Är vi tillsammans så räcker det med att han kanske inte vill följa med mig på något viktigt, då känner jag mig riktigt sårad med. Bli man dumpad så gråter nog alla. Finns även glädjetårar med ju och jag kan börja gråta av glädje när han säger att jag är snygg eller om han säger något gulligt. 

Jaa, detta är väl det som får mig att gråta. Finns säkert något mer men kommer inte på det just nu.

Kommentera här: