Dag 1 - om mig.

1994 var det bästa året för alla, då föddes jag! Även min syrra då som föddes en och en halv timme innan mig. Nu, 17 år senare är hon fortfarande min syrra.


Kan skriva lite kortfattat: Mitt namn är My Petersson och jag föddes 3 mars 1994 och är för tillfället 17 år. Jag har en pojkvän som jag snart varit tillsammans med i ett år, vi firade 11 månader nu för en vecka sedan. Han heter Hannes förresten. 
Jag har två katter och ett marsvin, som ska klippa klorna idag! Katterna heter Göran och Liza, Göran är en riktig liten tjockis och Liza är lika stor som en kattunge som är ca ett år, fast de är 5 år, tvillingar de med^^ Marsvinet heter Hugo, han hade brorsa som avlivades för ca en månad sen, han hette Lill Bus och var mycket älskad.

Jag har en mamma och en pappa och jag tycker att dom är de bästa föräldrarna man kan ha. Mamma heter Susanne och pappa heter Inge. Har ju då även en syster som heter Linda.

Just nu har jag sommarlov, men annars så ska jag börja mitt andra år på min gymnasie skola john Bauer i Växjö, där jag ska börja läsa Hotell. Hade både Hotell och Restaurang i ettan.

Nej, nu ska jag äta frukost och sedan blir det in till Växjö med lille Hugo för kloklippning. Pusshej.

Kommentera här: