Hälsa på mormor på sjukhuset

Dagen började med att byta lakan för det var ett tag sen kom jag på. Jag känner att det här lovet har varit bra för jag har gjort hur mycket som helst hemma och man hinner verkligen göra allt och ändå hinna vila. Men efter det så blev det ner i tvätten och j*vlar vilken spindel jag hittade!!!! Jag är verkligen livrädd för spindlar och tycker att de gör absolut ingen nytta här, men tydligen betyder det att man har ett bra hus.
Såg den när jag och mamma var nere nu för några mion sen och jag vägrade hänga upp tvätten där i källaren så jag tog med den upp och hänger det i mitt rum^^

Pappa skulle grilla idag så gjorde en potatissallad innan vi åkte för att hälsa på mormor inne i Växjö på sjukhuset för hon opererades igår. Hon var verkligen helt slut såg det ut som så vi stannade inte så länge. Träffade min moster och kusin där med, honom har jag inte sett på åratal asså. Han var skit lång med, verka som att bara jag och Linda ska vara korta i den här släkten?
Gick på stan lite med Linda med innan dess och jag har hittat en del jag vill köpa så ska nog stanna kvar i Växjö efter skolan på tisdag och åka hem med Linda som vanligt.

Kommentera här: