Saker jag vill göra någon gång i livet

Jag är nog inte ensam om att tänka att jag vill göra vissa saker men sen aldrig ta tag i det. Man har drömmar och mål men det stannar där av olika anledningar. 
 
Jag har alltid älskat böcker så länge jag kan minnas och det är nog tack vare min mamma som läste mycket för oss när vi var mindre och vi började själva läsa Harry Potter när vi var rätt små också. Så bokintresset har funnits från födslen. 
Därför har jag på senare tid (sen examen typ) känt att jag vill skriva en bok. Inte för att den kommer ges ut men för att ha gjort det liksom. Inte för att jag vet vad den ska handla om alls men det kommer säkert när man väl känner att tiden finns till att sitta med det. 
 
Sandra Beijer har ju en blogg som jag läser varje dag och hon har skrivit några tips på hur hon gör för att få till sina böcker och det kan nog hjälpa en. Funderar på att spara ner dom tipsen och ta fram sen när jag känner att man kanske ska försöka sej på det. 
 
Sen har man ju en bucket list med saker att göra innan man dör men det är inte riktigt samma sak tänker jag. På den har jag till exempel att jag vill krama en koala (lol) och bestiga ett berg och hika typ. Resa till USA någon gång och typ besöka Disney World. Upplevelser liksom. En bok är ett projekt på något år så inte riktigt samma sak. 
 
Kanske ska fila på en ide och sen smått sätta igång när jag jobbar natt nästa gång?
 

Kommentera här: