frukost

Sitter just nu på frukosten på hotellet i Göteborg och ska snart gå till rummet igen. Man var tvungen att boka frukost och senaste tiden som fanns var 8.15 så jag fick gå själv haha. Lucas kan inte äta så tidigt så han ör kvar på rummet och sover. 
Vi ska checka ut om 2 timmar ungefär och då ska vi bege oss till Haga en sväng och äta lunch/brunch och sen köra hem tror jag. 

Igår kom vi hit vid 15 och vi började med att gå till Bee för att äta sen lunch. Det va väldigt gott! Jag bokade detta i söndags och på måndag mötte vi Maya ute när vi skulle ut och äta och hon berättade att dom skulle till göteborg också så dom åkte hit med oss och sen har vi hängt ihop haha. Inte planerat alls! Det bestämdes lite spontant kvällen innan haha. Så dom bor nästan grannar mef oss men dom ligger också och sover. 

Vi badade lite på hotellet igår också innan vi la oss och vilade lite. Mayas kille har en kompis här som dom skulle träffa och frågade om vi ville va med också. det ville vi ju! Vi stack till Biljardpalatset och hade det hur bra som helst. Vi köpte in nachos och en chark bricka som vi delade på, super gott va det! Efter det gick vi till Hard Rock Cafe en runda innan jag och Lucas tog varsin Voi och körde till hotellet. Han blev förälskad i dom och ville köra massor haha. Så vi va väl i säng ca 1.30 och då är man kanske inte pigg på att kliva upp innan 8 för att äta frukost 


Kommentera här: