Påsk

Det är lite tragiskt att det snart är påsk och det kom typ 10cm snö igår... Var inte kul att kliva upp och se att allt var täckt av snö och det är slutet av mars nu. Jag skrev ju ett inlägg om att jag är tant och gillar att läsa böcker och så vidare, MEN inte när det närmar sig april. 
 
Men jag har inte slöat för det! Jag har jobbat och tränat. Idag står dans på schemat och igår tränade jag både cykel och CX. På torsdag hoppas jag även på att få reservplats på cykel annars är det bara CX på schemat och på frdag 30 min Bodypump. Bra träningsvecka med andra ord! Sa till Robin igår att jag tränar en massa så jag kan äta mycket gott under påsken haha.
 
Vi är ju bebisar ännu jag och Linda. Ringde mamma häromdagen och det första jag sa var: En vuxen fråga... Här tror man ju att det kommer något om ekonomi eller något. Men nej! Jag fortsatte med att säga: Kommer vi få påskägg i år? Hon skrattade lite och det är faktiskt lite komiskt att vi är 24 år gamla och vill ha påskägg haha. Men det är ju mysigt :D Köpte lite godis så jag och Robin har hemma med. Fick dock sms från Linda i helgen med att Ellie ville att Robin skulle gå och leta ägg med oss så nu åker hans med till mamma och pappa på fredag så ska han få leta med Ellie, så gulligt!!!!!!!!!!!!!!! Vi ska äta påsklunch hos mamma och pappa på fredag för vi åker till Jönköping på lördag så kan inte då. 
 
Om bara snön försvinner så kan det bli en riktigt mysig påsk :) 
 
Så här såg det ut 4 april förra året...
 

Kommentera här: