Året 2017 April-juni

April var en månad med skola, mat och jobb. Ser i mina inlägg att jag och Robin gick lite promenader och ett inlägg skrev jag vid 19.40 typ och att vi då skulle gåe n runda innan solen går ner och det blir för mörkt. Ser fram emot när det är så fint igen!  
Vi firade en kollega som fyllde 25. Temar var "kom som du inte är" och jag vet inte riktigt vad jag valde, tuff brud??
Jag gick på ett dop till, min kusins barn skulle döpas
Vi fick hem vår soffgrupp till uteplatsen
Jag var på Little Shops of Horror med mamma
 
Maj
Linda, jag och lilla Ellie åkte till Huskvarna för att se på Babblarna.Hon var inte så intresserad av dom däremot för hon hade bara hört en låt eller så mne det var väldigt mysigt att göra något bara vi tre :) Mötte även en kollega som var där! 
 
Vårruset 2017
 
Fest med klassen innan vi slutade
Vi åt väldigt god mat och festade hela natten på Lagerlunden/Grace. Vid 3-tiden gick vi och köpte mat men vi var inte på väg ut förrän 4 - och då åt vi på jobbet! Jag sov där nämligen. En riktigt bra kväll var det :) 
 
 
Juni
Det enda som verkade vara något speciellti juni var min Examen. Hela den helgen hade jag folk över och firade lite och sen jobbade jag en del efter det. Gick och undrade när Linda skulle föda typ, hände ju inte denna månaden dock.
Fick en present som var bäst någonsin och de var denna lilla blomma från Ellie. Kärlek till den lilla flickan alltså! <3 
 
 

Kommentera här: