MyAngeliica

Denna blogg handlar om mig och mitt liv, så som alla bloggar. Det är en liten intim blogg med lite skitsnack!

The Good Doctor

Kategori: Allmänt

Hela påsken har varit ett långt flängande känns det som. Rolig helg har det varit men det tar på orken tydligen. Så idag har jag placerat mej soffan med påskägg, te och chips! Har börjat kolla på the Good doktor som gått på 3an, vet inte om det går ännu men tror det. Började i januari såg jag men har inte kollat på det förrän idag. 

Dem handlar om en kille som har autism och är läkare. Rätt intressant att följa och även se lite mer hur det är att ha autism (även om det är film). De visat på ett bra sätt att bara för man har autism så behöver man inte vara annorlunda. Deras hjärna gör på något sätt att information fastnar betydligt bättre än i våra hjärnor och de får ett helt annorlunda intresse än vi, eller rättare sagt så gräver de ner sig mer i det som intresserar dem och blir extremt duktiga inom det området. Rekommenderar denna serien trots att jag bara är på avsnitt 4!

Min plan för dagen är faktiskt bara att sitta u soffan och tjocka mej. Snart drar jobbet igång igen så vill vara lite utvilad i alla fall. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: