Ny vecka!

Har inte skrivit ett dugg i helgen men jag har inte haft tid till det heller. Har varit massor att göra och det har varit superkul! 
 
Idag är det måndag i alla fall och ny vecka. Mycket på gång denna veckan för min del, inte ledig någon dag förrän typ nästa onsdag eller något. Är det inte jobb så är det skola och så där och ibland är det både ock! Idag var det bara skola och jag slutade vid 15. Efter det hälsade jag på pappa lite snabbt för jag skulle hem och göra lasagne sen. Slutade med att Robin fick åka och köpa ny köttfärs för den vi hade luktade konstigt så det dröjde rätt länge innan maten blev klar. Gjorde varsin smoothie så länge bara för det. Efter det har jag bara suttit med skolarbete. Läst ut en bok som jag fick låna av Matilda (fick åka till stan i söndags bara för att lämna böcker på biblioteket). Hade ca 100 sidor kvar att läsa och nu är dom klara! Så på onsdag får hon tillbaka sin bok när det är tjejkväll på Samarkand :)
 
Nu ska jag skriva över lite anteckningar till datorn och sen blir det sova! Sitter med en kopp Rooibos John Blund te från sölvesborg också, ska vara lugnande. Få se ifall det funkar, tveksam till att jag behöver det idag dock. 
 

Kommentera här: