Hemma spa!

Igår körde jag lite hemma-spa för mej själv. Började med SH'BAM 45 minuter (första gången på 3 veckor jag tränar typ) och sen blev det att duscha och då hade jag mitt Maria Nila shampoo/balsam som heter Heal.
 
Då vi ärvt mammas eksemhud blir jag extremt torr så fort det bli lite kallt och det klia överallt typ. Det klia inte så mycket i huvudet nu heller så jag hoppas att det ska funka bra! Tvättade även ansiktet med min gel från Exuviance (eller Neustrata). Efter det gjorde jag bitvis ansiktsmask (på näsan ner mot mungiporna), den jag beställde från Wish.
 
Den kom i onsdags så ville inviga den. Vet inte om den var så bra egentligen, drog inte bort något precis. Men den sved att dra bort haha. Sen ville jag testa min andra mask som jag beställde i Tax-freen, youthmud var det.
Asså vad det sved!!! Man ska inte ha använt för starka saker innan för det tog ett tag innan svedan la sej. Då kändes det bra sen och väldigt fräscht på något sätt. Tog sedan min lite fetare smörja från Naustrata och smörjde in hela ansiktet, Eyelighter från Löwengrip Care & Color och en body lotion till kroppen.
Kanske inget avancerat men det behvös inte. Det var så skönt att slappna av den lilla studen och inte göra något mer än att glo på tv med Robin. Ska försöka bli bättre på ansiktsmasker faktiskt. Köpte peel off mask från Nivea i Ullared som står näst på tur!
 

Kommentera här: