Hej

Jag har inte skrivit på några dagar nu och det är för att det har hänt en del. I fredags fick jag reda på att min bästa kompisa från högstadiet har förlorat sin syster och ja kan fortfarande inte fatta det. Idag fyller hon dessutom 20 så grattis till dej Sara, hoppas du har det bra i himlen! <3 Det är svårt att ta in liksom. Jag har inte umgåtts med dom sen jag började gymnasiet så vi har inte haft kontakt på mååånga år nu. Men ändå, känns overkligt när det var en person man umgicks med också. Så det har hänt och jag har inte kunnat smälta det riktigt.
 
I fredags var vi hos grannaran och hade det lite trevligt med pizza och god dricka. Lördagen var vi i Vislanda typ heeela dagen. Sen tittade vi på film innan vi gick och la oss. Alice i spegellandet blev det, rätt bra faktiskt! I söndags var det ju fars dag och innan vi åkte till våra pappor så städade vi hela lägenheten och rensade i förrådet så nu har vi fått in utemöblerna! Pappa bjöd på god mat och vi hängde med honom, sen gick vi en runda och efter det passade vi lillan medan Linda och Jocke var på dejt! Mysig dag :) 
 
Igår var det ingen skola men jag och Matilda skulle ändå ses för att plugga lite. Vi åkte därifrpn vid ca 17 tror jag så vi satt där i typ 6-7 timmar eller något. Sen handlade jag lite och sen var typ den dagen slut. 
Idag är jag hemma just nu, ska hoppa in i duschen snart och äta frukost. Jag jobbar ikväll så vill vara lite ren och fräsch :)
 

Kommentera här: