Godnatt

Nu ska jag ta och hoppa i säng. Känns så otroligt skönt att köra hem och se alla som ska till jobb och skola för jag vet att medan dom är trötta och sega så ligger jag hemma och sover gott. Det bästa med att jobba natt! Som sagt ska jag sova, slängde in en maskin underkläder också så är det klart när jag vaknar sen. Solen är på väg upp nu också och det är en rosa/orange soluppgång, mycket fint! 
 
Ikväll ska vi till Robins föräldrar och göra lite julpyssel. Ska även byta bil med syrran, så vi inte glömmer det! Hinner jag innan Robin kommer hem så ska jag även handla lite snabbt. Är en del som behövs. Ska även köra igång diskamaskinen sen också och kanske en maskin tvätt till. Älskar verkligen att vi ha egen tvättmaskin och tumlare! 
Här kommer ett par bilder på maten vi gjort de senaste dagarna.
Spagetti med köttfärssås typ. Passerade tomater, lök, paprika och zucchini är det i den och kryddan på köttfärsen är salt, chili, vitlök, vitpeppar och grillkrydda. Toppat med parmesan och ketchup! 
Igår åt vi hemmagjord bakad potatis. Hade bacon, gräddfil, rödlök, paprika, gurka och ost till detta. Kryddade med salt och vitlökspulver på också såklart! 
 

Kommentera här: