En vecka sen

Har inte jobbat på en vecka, exakt. Jobbade ju natten tis-ons men efter det har jag bara pysslat med flytten, men det tar ju sin lilla tid. Idag var det skola och det gick sådär. Vi ska lära oss att söka rätt till vår b-uppsats och det är verkligen svårt. Vi är inte oroliga för skrivninengen jag och Matilda men allt innan är jobbigt och stressande. Lite jobbigt att vara på jobbet nu istället för att vara hemma och sitta med skolarbete. Idag var det min tur att jobba kväll, ska bli skönt att komma hem och slänga sej i soffan innan läggdags sen. Om inte Robin redan lagt sej för då lägger jag mej nog med.

Det är min dag detta. Vi grillade till frukost förresten. Så dumt när en jobbar morgon och en kväll för vi kan inte äta ihop eller göra något direkt. Då blir det såhär! Imon är det utbildning med jobbet kan man säga och efter det åker jag hem och sätter ihop en T
V-bänk innan jag hälsa på pappa! Ska även handla lite för min mjölk börjar ta slut, tänkte ta det i mon med. Kursen slutar 12 och jag ska på bodypump vid 17.30 så det är lite tid där emellan!

Kommentera här: