Semester planer!

Min semester börjar i mon! Har jobbat 4 pass nu som jag skulle innan jag fick ledigt. Jag gick av jobbet för en timme sen ungefär och ska sova lite nu. Jag har tagit 3 veckor så jag och Robin går på jobbet samma vecka igen, han är ledig en vecka längre.
 
Jag har inte mycket planerat under semestern men det är så jag vill ha det. Lite planerat och lite plats för spontana saker också. Så det absolut första jag ska göra är att åka till Göteborg igen. Åker redan i mon, men denna gången är det tjejerna i familjen som åker. Vi åker rätt tidigt så vi få se hur bra jag kommer sova inatt, få gå upp tidigt idag sen. Vi åker över dagen bara och jag har 2 måsten under dagen. Michael Kors och Marc Jacobs foundation. Sen är jag nöjd haha. Vi ska äta på Bee också, älskar deras cesar!!
 
Andra planeringen är Blekinge i ca 1 vecka. jag vet inte hur länge jag stannar men det ska vara en stuga som är hyrd en vecka i alla fall. Ska bli kul att komma bort lite och bara ta det lugnt. Men det är också det enda som är planerat!
 
 

Kommentera här: