En tanke som kom klockan 4 på natten!

Har jobbat natt denna helgen och det har varit väldigt lugnt för att vara efter lön och kuturnatten dessutom. Så jag har haft annat att pyssla med eftersom det varit lugnt! Har precis vattnat blommorna och väntar på att dom sista ska checka in, har jobbat natt dom med tydligen!
 
Men det komen tanke då vid 4 typ när det var lugnt och nattklubbarna stängt. Det har hänt mång gånger att det kommer in killar som har raggat upp en tjej och så vill dom ha ett rum för natten (ligga). Jag ser aldrig att tjejen betalar för att ligga med en kille? Jag fick bara känslan att tjejerna är "köpta". Alltså killen betalar 1000:- för att få ligga med den här tjejen som han fått med sig till hotellet klockan 3 på natten. Alla pratar om att tjejer ska ligga lika mycket som killar och det är inte konstigt bla bla bla. Men det här är konstigt. Det känns horaktigt på något sätt. Jag har sett många gånger att efter dom varit i rummet någon timme så sticker tjejen iväg. Jag blir väl hatad nu för jag inte låter som en feminist, men tjejer, ni skapar inte ett så snyggt rykte. Man ser mycket på hotell och det är inte fina saker alla gånger. Visst grattis att ni hittade någon som ville ligga med er, men jag kan säga att ni är riktigt pinsamma när ni står här och klänger på varandra INNAN ni fått ert rum. Jag fattar redan vad ni ska göra här, ni behöver inte demonstrera det för mig.
 
Jag vet inte riktigt om detta låter vettigt, om man förstår hur jag menar. Men jag kom och tänka på horor du kan betala 500 spänn till för att få ligga eller vad man nu vill. På ett hotell tjänar verken du eller din partner något på det (som en hora i holland) utan det är jag som jobbar som tjänar pengar på dig. Det enda du får här är ditt ligg, och frukost! 

Kommentera här: