Lång dag

Skolan började vid 9.15 idag och vi skulle hålla på till 15 egentligen men slutade redan vid 14. Då passade jag på att åka förbi jobbet också och skriva upp mej på en tid till medarbetarsamtalet. Det var svårt att hitta någon som passade i och med att jag har skolan vissa tider eller jobbar natt andra tider. Chefen hade alltså skrivit upp tider vi fick välja på. Så det gjorde jag och sen paratade jag lite med dom som var där med och det var trevligt. Var extra kul då det var soligt ute! :)
 
Sen körde jag hem och bytte om till träningskläder och städade upp efter katten som på något sätt lyckas riva halva pappas rum så det låg massa småsten på golvet efter en blomma bland annat. Och några plastbitar från TV:n. När jag kom hem från gymmet åt jag lite mat igen, pappa hade gjort något gott kött och champinjonsås, och så kollade vi på världens roligaste djur för det var katter som var dagens avsnitt ;) Nu ska jag skriva upp lite tider till mamma!
 
Invigde gosetröjan jag fick hem från Nelly igår! Lyckades inte få någon bra bild på sminket på understa bilden. Översta är tagen igår när jag provade tröjan och ett läppstift jag fick med hem också
 

Kommentera här: