Highlighter - Sleek Solstice recension

Provade ju min highlighter lite mer idag och här kommer kanske lite bättre bilder är från webcamen. Vet inte om någon bryr sej ett dugg men kände för ett annorlunda inlägg. Har inte skrivit om några sminkprodukter jag köpte på London-resan. Här kommer första i alla fall då!
 
 
Hittade bilden jag tog från min "haul" som jag lägger upp igen, tycker det är bra att man få se hur förpackningen ser ut också. Nu är den tillsammans med 2 andra produkter men alla som kan läsa ser att det är den i mitten.
Jag passade precis på att fota insian av kitet med.Jag måste säga att bilden gör färgerna rättvisa, det är såhär dom ser ut helt enkelt. Jag brukar använda den vita både på kindbenen och under ögonbrynen. Tidigare körde jag den lila men efter idag ska jag nog våga testa den mer brunaktiga som är en creme highlighter, längst upp till vänster. Den guldaktiga har jag testat någon gång bara men beror på hur jag har kinderna annars, vilka färger.
På vänster sida blev det den lila färgen på kindben och ögonbrynet. Jag tyckte jag tog på lika mycket på denna sidan som högra men detta syns inte alls lika mycket, förutom ögonbrynet då men det vet jag inte om det är från det vita jag haft under dagen. Men det ser ut som den lila smälter in mer i min hudfärg typ.
Smickarande närbild - nej. Efter att ha haft samma smink i 8 timmar ser det inte så bra ut längre. Här körde jag i alla fall creme highlighter på näsan. Den var bra för den syntes knappt i färgen, den glänser bara! 
Detta är höger kind och där körde jag på den vita färgen på kindben och ögonbrynet. Den insåg jag när jag kollade i spegeln nära sen att det ser verkligen vitt/silvrigt ut, det skimmrar inte liksom.
 
 

Kommentera här: