Vilse

Robin och hans bröder var snälla och fixade min bil medan jag var på gymmet igår så när mamma gjort klart maten efter det åkte vi och hämtade den. Det var skönt att få köra med min lilla bil igen för det är nog en vecka sen i alla fall. Hade mammas till jobbet i fredags och kunde köra med min igår till jobbet igen i alla fall.

Det som är lite kul med bilen är att jag inte behöver ha nyckel i medan jag kör sen. Tyckte det var enklast att ha ändå men visade sej ganska snart att när jag svänger vänster så flyger nycklen ut haha. Så får pocka bort den så fort jag startat bilen istället. En annan kul sak som jag märkte när jag körde hem från Robin igår var att om jag blinkar höger så får jag även på helljuset, om jag har snurrat spaken (då lyser även instrumentpanelen) i det läget att jag kan ha helljus på. Så jag få blinka försiktigt genom att hålla i spaken hela tiden eller så bländar jag folk samtidigt, om jag har snurrat då. Dagtid är det inga problem för då behöver jag inte snurra spaken och då kommer inte heljuset igång. Så det är en spännande bil jag har haha.

När jag körde till jobbet igår med så var det självklart att något skulle bli problem för det har det ju varit hela veckan. Dock inget me bilen utan dom håller på med vägarbete vid Växjöbagarn i Växjö (obviously) så man var tvungen att köra runt stan på något sätt. Hittade en skylt som visade vägen mot centrum men efter det fick jag bara gissa. Ringde kollegan som jag skulle byta av och sa att jag kommer så fort jag kan men att jag är vilse. Tack och lov kunde kollegan stan lite bättre och sa att jag var på rätt håll i alla fall. 5 min efter vi la på så var jag på jobbet så det var skönt. Nu ser jag fram emot en rolig helg hos Robin med vila, fest och mys!

Kommentera här: