AAJJJ!

Sitter på jobbet just nu. Har varit en hel del att göra idag faktiskt så det är skönt nu när det lugnat ner sej lite! Slutar om 2 timmar typ och efter det blir det att köra til Robin, ingen kul väg men får väl ha disco i bilen så jag håller mej vaken. Så skönt när vi bo ihop sen, slippa köra fram och tillbaka överallt :P

Hade skola idag mellan 13.15-16 så åkte så fort jag kunde till jobbet men kom inte igång förrän typ 16.25 eller något sånt. Så ca 1.5 timme senare än vi egentligen börjar. Men det är snälla kollegor man har som kan stanna kvar lite längre! Fick bra kommentar om min text denna gången med, kändes kul att höra! Så nu blir det att skriva essä för hela slanten i mon!

Vad jag menar med AAJJ!! är i alla fall vaxning som jag bokat in. bokade in en tid med ett nytt slags vax som ska göra mindre ont och dom hade erbjudande för 299.- i april så tänkte, kör hårt! Så efter lönen är det nu inbokat och så få vi se om jag tycker att det gör mindre ont, har svårt att tro det dock haha. Vi hörs i mon!

Kommentera här: