Bebis på väg

Syrran är beräknad nästa helg, NÄSTA HELG!?! Vart tog tiden vägen liksom. Snart kommer våra liv vara förändrade för alltid och det är en sån sak man bara inte kan ändra på. Hur ska det bli? Kommer kännas så konstigt att varje gång jag träffa henne, kommer det vara en liten fis med. Vem blir det som kommer ut? Det är mycket som händer just nu med praktik och jobb för min del så känner mej stressad, kommer jag hinna vara där så mycket som dom vill ha mej där? Om dom vill ha mej där men det hoppas jag ju:P

Min kollega var så söt för hon sa att hon skickat sms till mej tidigare i veckan (ett sms jag aldrig fick för numret saknade en siffra) och frågat om det kommit en bebis än. Hon tycker det är lika häftigt och spännande som vi gör. Så jag har lovat att skicka en bild och sms när jag fått se bebisen. Det ville hon gärna se :) Vem vet, hon kanske fött innan onsdag så hon kan ta med den lille och visa upp på receptionsmötet, då är ju alla med ;)

Börjar bli lite nervös faktiskt. Mest för hur det ska gå för dom, man är ju lite orolig att det ska hända något, ber till Gud att det INTE gör det för vi har verkligen ingen ork till mer tragedier detta året, eller på flera år rättare sagt. Hoppas att detta blir en lycklig vändning på allting. Jag ska bli den bästa/värsta mostern man kan ha, vi ska hitta på massa skit ihop. Gå föräldrarna på nerverna, ungen ska säga: Men My sa att man ska göra så. Och sen kommer jag aldrig få vara själv med den igen haha.

Men när jag läser Blondinbella och Dessies bloggar så blir jag mer taggad på att få träffa den lille figuren. Vi få se hur/när det blir. Uppdaterar om det så fort jag fått godkänt av dom i så fall :)

Kommentera här: