Hemma idag

Idag är jag hemma från praktiken, magen har krånglat. Vaknade halv 3 inatt och hade svin ont så jag var tvungen att sitta upp för att överleva kändes det som. Lyckades somna om sen efter att jag tog 2 minifom och vaknade igen och hade lika ont vid halv 4. Jag var nog vaken en halvtimme i alla fall för jag skickade ett sms till min handledare och sa att jag inte kommer. Dels visste jag inte om jag skulle ha lika ont i magen när klockan ringde vid 6.15 eller om det kanske var någon skit jag åkt på och då vill jag ju inte dit och smitta någon. 
 
Så jag är hemma istället, känns bäst så. Men bara för jag missar skolan så tänker jag inte lata mej hela dagen utan jag ska läsa lite till skolan istället. Det kan jag dessutom göra även om jag måste ligga i sängen så det är lugnt. Jag har ca 35 sidor jag ska läsa idag så ska ner och byta i tvätten innan jag sätter igång med det! Men vi hörs mer sen kanske!
 
Jag har tyvärr inga nya bilder jag kan använda, bara bilder på Ellie och henne kan jag inte lägga upp på. Så det får duga med en gammal så länge.
 

Kommentera här: