Vill ha!

När Robin kollade på en ny bil i höstas, tror jag det var, så hittade vi denna inne i en affär. Blev typ kör direkt, vill med ha ett sånt monster! Har velat ha en Hummer i mååååååånga år men insett att det inte kommer hända. Eller ha insett, har väl alltid fattat det, men drömma kan man;) Så när jag då såg denna kände jaga att den vill jag ha! Har haft min bil i ca 9-10 månader just nu och jag älskar den! Den är så liten och perfekt haha. Den är jag helt enkelt.
Är väldigt nöjd med den bilen så kommer inte byta på länge. Så när den bilen jag hittat på länken HÄR är några år mer så tänkte jag köpa mej en sån. Just den bilen kommer väl inte finnas kvar men liknande bil. Det jag gillar mest är färgen på den, blå! Det är självklart inte bara därför jag vill ha den. Måste säga att jag gillar Honda, trodde inte det. Kanske bli mitt märke?
 
Till sommaren hade det varit kul med en cabbe med. Hitta någon billig man kan köra med om det blir varmt. Har inte velat ha en dyrare bil eftersom jag inte haft någon fast inkomst. Och jag har fortfarande inte det då det nya avtalet började gälla för 12 dagar sen typ. Så när jag har det kan man våga ta lån med och köpa sig en riktig bil. Men hade varit kul med en liten cabbe till sommaren!

Kommentera här: