Äckliga naglar

Alltså jag brukar ha fräscha, fina, målade naglar med massa glitter helst. Nu tog jag bort det igår och tänkte måla om dom, men hann inte det för Robin kom och jag ville inte vara så osocial utan att kunna röra något och kladda överallt. Så det fick bli tårna bara för det hann jag. Tycker dom måste vara målade när jag går i skor med öppen tå. Nu har jag ballerina idag bara för det men ändå, dom kladdade så mycket så gör inget haha :P
 
Så nu är mina naglar äckliga och jag gillar inte att inte ha färg på dom, är så naket! Dessutom är dom ju missfärgade på grund av att dom alltid ha färg på sej. Jag målar ju dom själv, har inga gel naglar och allt vad man kan ha utan mina är naturliga. Antagligen därför dom kan bli så fula. Men dom är rätt tjocka och stabila eller vad man kan säga. Dom går inte av lätt, än. Så om jag är pigg när jag kommer hem målar jag dom idag, annars får det vänta till fredag för jag jobbar kväll i mon med och sover gärna länge då så man orkar med.
 
Typ så här ser naglarna ut, eller gjorde igår, fast dom va blå och inte orangea. däremot har dom sett ut såhär för länge sen när jag målade med en tuschpenna under, som vägrade gå bort på flera veckor.
bilden är från google.
 

Kommentera här: