15 stycken

Kom på att jag inte har rätknat ut hur många böcker jag läste 2014! Det blev tyvärr bara 15 stycken böcker... Hade trott att det var fler och hade väl hoppats lite på det med för den delen men när skolan drog igång hann jag inte med att läsa. Läste 3 böcker på Gran Canaria för då kunde jag ändå inte ta med skolsaker så passade på;) Nu har jag inte heller haft tid till det riktigt. Har dessutom legat efter med 3 ELLE tidningar så läste i kapp så nu väntar jag in den nya som borde komma nästa eller näst nästa vecka. 
 
Har kommit fram till att jag kan ju läsa lite på kvällarna innan jag lägger mej för då är jag oftast så seg i huvudet att jag inte kan plugga ändå och då är det okej att läsa bok! Kommer ju inte direkt att kunna läsa något i London heller precis men tar med och kommer det tillfälle för läsning då passar jag på:) Vet inte om vi hade typ pool eller något för då kunde man ju slappa lite med en bok då:) Aja, ett tag kvar! 
 
Enda gången jag kännt att jag verkligen förstått en bloggerska var när jag fick reda på att Blondinbella har stort bokintresse. Inte för att vi läser samma sorts böcker men ändå, hon känns mer mänsklig nu;)
 
Mitt nyårslöfte kan vara att läsa fler böcker än förra året! 

Kommentera här: