Glad alla hjärtans dag!

Och grattis till min kusin! 
 
Sitter på jobbet just nu och har precis gjort klart redovsningen till på måndag. Vem som ska säga vad är inte uppdelat än men eftersom jag kommer sova när dom ser detta så tror jag att jag kommer få biten som är lite längre än dom andra styckerna. Kommer läsa 1 sida var så är ändå rätt mycket , ska bara komma på 3 frågor till gruppen också så att vi har det. Känner mej rätt nöjd med den trots att det inte blev som vi hade tänkt oss. Det är inte mycket resultat utan det är mer diskussion och bakgrund, men det är det hon har bett om innan så vi få väl se hur det går! 
 
Eftersom det redan är lördag kan jag berätta om dagens planer. Jag ska åka och hämta Robin och syrrans kille i Vislanda eftersom Linda jobbar och sen ska vi (alla 4) ut och äta eftersom jag har bokat bord till oss vid halv 8. Efter det ska vi på bio vid lite efter 9. Det är 50 shades vi ska se (ja, jag lyckades få med mej Robin på den!) och sen blir det till jobbet för att sova. Har lovat att hjälpa en kollega med nattpasset så kommer jobba några timmar mitt i natten och sen fortsätta sova tills det är dags för frukost. Robin kommer stanna kvar på rummet medan jag jobbar, om han inte vill komma ner till mej då. Eftersom jag kommer sova max 3 timmar innan jag ska jobba kändes det inte som någon mening att åka hem. Så vi äter frukost här (betalat självklart för det) och ska vi nog bada lite innan vi åker hem. Kommer vara trött som ett as på söndag morgon men det får man ta;) 
 
Nu ska jag nog göra lite korsord eller läsa lite mer grejer till skolan. Har det helt tyst här just nu så kan läsa utan att smyglyssna på tv:n!

Kommentera här: