Nu är jag trött

Verkar ha kommit till det stadiet nu att jag inte kopplar vad jag läser så tänkte ge upp det där lite. Har kollat på Doobidoo precis, Herbert var ju med! Ska kolla på Albert och Herbert en dag sen, älskar deras filmer!:)

Slutar om 3 timmar och jag har lite städning och kaffemaskinen att fixa innan jag går hem. Ska ta ut disk och sånt men väntar till frukosten kommer innan jag gör det. Gillar inte att vara i köket själv när det är mörkt. Linda får följa med om hon är här annars väntar jag alltid. Men dom kommer snart så om en stund kan jag våga mej ut dit!

Jaha, vet inte vad jag ska skriva mer. I boken stog det att vi skulle ta en timme till att skriva ner hur vi är vana att skriva typ. Alltså hur vi gjort innan och om vi har lätt för det. Jag kanske ska göra det nu funderar jag på, eller om jag ska försöka mej på boken igen. Vore skönt att läsa det jag borde läst till igår. Vi få se, kanske kan skriva och läsa. Kommer inte sitta en timme med att skriva det. Det är ändå ingen uppgift från själva skolan utan det är vad författarna har skrivit själva.

Jag säger godnatt nu me för tror inte att jag kommer skriva mer innan jag åker hem faktiskt. Ska försöka få resten av bilderna från Göteborg med då:)

Kommentera här: