Min flicka är ledsen

Kom in i tv rummet och såg att Liza satt såhär med öronen.


Hon såg så ledsen ut, även om hon inte se så ledsen ut på bilden. Det va riktigt sött när hon tittade upp på mej med dom ögonen också. Ska sova nu tänkte jag, skola i mon!

Ska även ringa till djursjukhuset eller något liknande om det finns i Alvesta. Siddh ser inte ut att må så bra så mamma tyckte det va bäst att ringa dom. Jag ha sagt att jag kan ringa men jag kan inte följa med, det klara jag inte av. Jag tro dom kommer avliva honom, men mamma säger att han kanske få antibiotika och att dom tvätta såret som har blivit. Man kan alltid hoppas men jag vill inte att min sötnos ska lida. Känner mej rätt nere om jag ska va ärlig, kommer bli svårt att somna känns det som. Visst, han är en råtta men han är min lilla råtta och han är så mysig... Hoppas jag är tillräckligt trött för att lyckas somna ändå. Säger som i alla amerikanska filmer, jag ska be för honom.


Här ligger dom och sover mina fisar <3 Charli har alltid varit den som varit boss typ, han ligger alltid på Siddh och tar hand om honom känns det som. Han skyddar sin lillebror eller något.

Kommentera här: