Massor att göra!

Idag var det skola så jag hann göra lite frågor till tentan. Jag köpte också en bok idag. Jag trodde för övrigt att jag bara hade två kvar men sen när vi fått studievägledningen för nästa kurs så visar det sej att det ska vara två böcker till! Ska se ifall man kan låna dom på biblioteket eller om man kan få dom inskannade till mailen så kan jag skriva ut hemma sen. Få fundera lite på det där.
 
Efter skolan så var det kaos alltså. Slutade 4 och skulle va på gympan vid 5. Kom sent kan jag ju säga för skulle fixa mat till Linda vilket tog längre tid än jag planerat. Sen skulle jag äta själv också så fick åka till mammas jobb och värma på mina lilla thai låda som hade tinat bra i bilen. Sen fick jag ta med maten i bilen och äta för skulle bli jätte sen annars. Så fick stressa dit och Linda hade kommit dit före mej i alla fall sen. Dessutom är 4 ingen bra tid att vara ute och köra vid. 
 
Sen efter det blev det snabbt hem för vid halv 8 var det Zumba i Alvesta. Vi slutar vid 7 så vi kommer typ 5 min sent. Eller har gjort domma gångerna eftersom idag glömde vi ringarna i salen och förra veckan var några föräldrar sena till att hämta barnen. Så då dra det ut på tiden. Sen efter det blev det raka vägen hem och äta och nu har jag packat upp mina saker och fixat lite. Borde fortsätta med sakerna till provet men orkar inte nu, är för trött. Kanske läser lite i ett kapitel eller något, vi få se. 
 
Så här kul hade jag innan jag åkte till kalaset igår.
 
 

Kommentera här: