Last night

Sista natten här nu, blir tråkigt med konstiga inlägg och inga eller gamla bilder. blev förfrågad om att jobba i mon natt med men tackade nej. Jag har för mycket att göra så det går bara inte, tyvärr. Plus att efter 6 nätter är man ganka less på det. Måste tvätta innan vi åker och även kolla så jag ha allt jag tänkt ta med mej. Jag hoppas på att mina kläder från nelly.com kommer komma i mon för vill verkligen se dom och ha med dom till GC :D

Såg även på facebook at Robins bror har förlovat sig, bara Robin kvar. Förstår dock inte varför dom gjorde det med alla problem dom haft innan. Men vem vet, det kanske verkligen har blivit bättre? Har inte träffat dom på as länge så vet inte men man kan ju hoppas :) Och i så fall säger jag grattis till dom!

Så nu väntar jag på min ring från Robin, hoppas den kommer någon gång. På ett sätt kan jag tycka att det borde vänta till vi bor ihop, onödigt att lägga pengar på en ring om det är där det kommer skita sej. Men å andra sidan kan jag känna att det inte spelar någon roll om man bor ihop eller inte. Målet kan ju i alla fall vara att flytta ihop om ett år eller så. Då har vi varit tillsammans i 3 år i så fall så det är ju definitivt inte för tidigt!

Ska bli spännande att se vad framtiden har att erbjuda:) Har satt upp ett schema på hur mycket jag ska läsa i skolboken och det blev 3 kapitel igår, idag och i över morgon. I mon blir det 2 kapitel för dom är lite större. Annars kommer det inte bli av så det är det enda jag gjort sen jag vaknade typ. Såg att resten av dom i receptionen gick ut och åt. Ska bli kul att ut och äta med Robin på fredag. På grund av jobbet har vi inte kunnat ses denna veckan alls så får stå ut en dag till.

Blev visst en del skrivet. Tog paus i korsordandet för att skriva för blev seg i huvudet men att det skulle bli sånt här inlägg visste jag inte. Men den som bruka läsa min blogg vet att det kan bli vädiga svängar i mina inlägg :)

Kommentera här: