Godnatt

Nu tänkte jag sova. Är skit trött konstigt nog. Var på gymmet innan och körde cx passet i alla fall. Märktes att man varit borta för jag orkade inte alls lika mycket som jag brukar göra. Men kommer nog in in det snabbt igen☺ I mon blir det att åka ingen till personalmöte i stan och sen äter jag nog lunch med mamma och så ska vi nog till rusta med. Vill ha en ljusslinga på min hylla över sängen i jul och det har kommit in lite fint där såg det ut som i bladet. Så ska se vad som finns, annars har vi Ikea vi ska till troligtvis nästa vecka istället för denna. 

Har bokat in två pass på gymmet i mon också. Rpm och cx och sen per jag till stan för då ska ge Zumbas! Sen lär jag va så död att jag lägger mej direkt efter det😊 Blir inte lika mycket inlägg som idag men resan tog typ 8 inlägg bara den så det kan jag knappast slå haha😉
Har målat naglarna med med mina nya nagellack från Gran Canaria.
Ska boka in tid för färgning och klippning av håret i vecka ned. Kommer vi dyrt och ännu dyrare om jag nu vill göra håret lite tjockare.  Men det kanske det är värt. Ska kolla med frisören här i Alvesta med det i så fall tror jag.

Kommentera här: