Flitig tjej här borta!

Mamma tyckte det luktade så illa hos Charli igår och det håller jag med om ås idag tog jag tag i det och städade hos honom. Han blev super glad för han fick sandbada lite också. Ställde inden i buren också efteråt  men får nog plocka bort den snart för det avr fullt med spån, haha. 
 
Så efter det dammsög jag rummet och lite slarvigt på resten av våningen. Sen bytte jag i tvättmaskinen och sen blev det en dusch! Har nu även gjort klart alla frågorna, jej!!! Så skriver ut papperna nu så jag kan sitta och öva. Syrran slutar om 30 min med ungefär så ska äta om 45 min för vid 16.00 ska vi vara hos frisören. 
 
Så nu tänkte jag slappa lite i sängen, läsa lite och så. Ska ta bort handduken fårn huvudet med, glömde bort den. Det är så skölnt att inte ha håret i ansiktet hela tiden så man tänker inte på vad det är som håller undan det ^^ 
Efter Linda har fixat håret ska jag va med Robin. Ska bli kul, ses ju inte så mycket som jag vill. 
 
Längtar till han blir fastanställd så kan vi flytta ihop! Eftersom min lön är väldigt varierande kan vi inte lita på att det kommer räcka och jag litar inte riktigt på det anställningsavtalet Robin har just nu. Men hittar vi en 2:a för ca 6000:- (max då) så kan mitt studiebidrag gå till halva hyran och sen kan jag använda lönen till annat som kan behövas där:) Längtar as mycket till man kan flytta, vill känna känslan! Men så länge Charli lever vill jag inte flytta, tro inte att han hade mått bra av det. 
 
Brabilder! 
 

Kommentera här: