1200:- fattigare på 30 min

Köpte mej faktiskt en ny klocka idag på Ur & Penn. Bra tajming att det var rea med! Så den kostade 300 + att jag fick det lilla armbandet i samma. Sen köpte jag toffsen med silversak på och ett annat rose armband så allt som allt gikc det på 409:- eller något. Inte äkta då såklart. Sen gick vi förbi specialistläkargruppen och då tänkte vi kolla och se om det var öppet för då kunde jag köpa min smörja och foundation idag istället. Så det gjorde jag och dom kostar 399:- stycket. Dom hade 10% rabatt idag med så istället för 798:- så betalade jag 718:- Det är ju fortfarande mycket kan jag tycka för två saker men eftersom dom är bra för min hy och jag gillar dom så är det värt det! 
Ska tvätta av min mascara snart tänkte jag och sen blir det snart att sova känns det som. Ska läsa klart det jag har i ett häfte sen ska jag nog kolla på Doobidoo som jag två avsnitt av. Det ska bli mysigt:) 
 
Haha, på Rusta köpte jag en burk som jag skulle ha all min Skittles i tänkte jag. Visade sig att allt ändå inte fick plats i den^^ Jag tycker burken är väldigt stor och eftersom dom godisarna är så små så kommer det ta låååång tid att äta upp det. Brukar jämför med en toarulle för dom är oftast samma storlek så då vet man ungefär hur stort något är^^
 
 

Kommentera här: