Tisdag 25/11

Lönedag! För dom flesta, men fick min för 5 dagar sen;) Men idag kom i alla fall studiebidraget och det är bra! Idag har jag inte gjort något precis. Läst lite, slappat mycket och duschat, typ det enda. Vid 3 tiden åkte jag in till stan för att jobba till åtta och sen åkte jag och tankade och som vabligt krabbade kortet. Blev sur så gick in i butiken, OKQ8 vid City Gross har en bemannad mack så kunde gå in dit. Han sa att kortet funkade (vi drog det där inne på test) så jag kunde trycka på knappen där ute att jag betalar i kassan. 
 
Då funkade det. Han sa att det bruka krångla men visste inte om det var kortet eller maskinen och då sa jag att det är kortet eftersom det inte var första gången. Sen kom jag på att detta kortet var nytt så det är nog deras macker för det blir samma i Alvesta ibland. 
 
Sen när jag kom hem så satt jag nere hos pappa lite och sen har jag läst och slappat lite. Ska fortsätta läsa hade jag tänkt. Ska ge mej på att skriva lite dagbok med, har gjort det en gång på 1.5 år typ så måste bli bättre på det:) Kan ju alltid in här om jag undrar vad jag gjorde för länge sen. 
 
I mon är det skola 9-15 och föreläsning 16-18 och sen Zumba 18.30-19.30. Sen ska jag hem och sova! Kommer bli en lång och seg dag så funderar på att stanna till på City Gross på väg till skolan och köpa soppa jag kan micra. 
Pappa fick en rulle center och det var fler som ville ha! 
 

Kommentera här: