Godmorgon!

Idag är det fredag och jag tog mej en sovmorgon till 11! Vaknade i för sej vid 9 tiden av att någon ringde på hemtelefonen, stod okänt nummer så då ville jag inte svara men med tanke på hur jävla länge dom höll på att ringa så svär jag på att det var en försäljare! Blev sur men gick på toa och sen somnade jag om:) 
 
Sen vaknade jag innan 11 för att det kom något från MyMoodle, skolans sida och då kände jag att det inte var någon mening att somna om. Jag har precis ätit frukost, ingen höjdare faktiskt. Men det var ju mat:) 
 
Funderar på om jag ska måla naglarna eller inte. Ikväll ska jag till min kusin på lite festligheter och det ska bli skoj! Tyvärr måste jag nog åka hem innan 12 för ska jobba i mon vid 9. Så är ledig fram till 6 för då ska jag träffa Karen för ett snabbt möte typ. Ska gå igenom dansen lite snabbt innan uppvisningen på söndag. 
 
Ska plocka ner julsaker med med pappa idag:) Kommer inte bli tid till det i helgen precis så tar ner det nu. Bokade in Hobbit igår och betalade den nu så om ett par veckor blir det bio! 
Göran ha en speciell stil när han tvättar framtassarna och ansiktet. Vet inte om han gör det för balansen då han är lite stor.
 

Kommentera här: