One more night, again

Misstänkte att jag skulle behöva jobba en natt till efter denna. Men det är inga problem:) Kör dubbel pass med Zumba i mon så kommer säkert vara rätt trött efter det, men ändå. Som jag skrev till syrran så vill jag ju öva upp mej nu om vi då ska vara med på hennes dansuppvisning. Så kanske få sova i 45 min efter det om jag inte duscha för långsamt.
 
Men det blir sista natten på ca 1.5 vecka så det är lugnt:) problemet är ju inte att jag är trött på nätterna. Det är jobbigt när jag kör hem, då kommer det. Så egentligen spelar det ingen roll hur mycket jag sover innan för är ändå mega trött när jag kör hem.
 
Men skit i det nu. Ska som sagt till stan och har en del att köpa. Bland annat present till Robin. Om jag bara viss´te vad. Jobbar kväll på fredag så kanske kan åka in tidigare och fixa det om jag inte hitta något i mon. Ser i min kalender att jag ska fixa en ny handlingsplan senast fredag med, men det skiter jag i. Eftersom jag inte söker jobb så får jag inga pengar av dom och då bryr jag mej inte om det längre.
 
Nu ska jag glo på tv tror jag. Criminal minds går på femman just nu. Gillar inte det egentligen men hoppas att det kan vara lite spännande.
En egobild från innan jag åkte till Robin i fredags.
 

Kommentera här: