Det blir inte alltid som planerat

Var inne med mamma i stan innan för min chef skulle prata lite med mej om sommarens uppgifter. Förhoppningsvis går det bra, det känns så nu i alla fall:) Sen handlade vi lite och sen åkte vi hem. Så nu har jag bröd och mjölk till frukost i mon. Har fått äta ägg i några dagar nu för när vi skulle köpa bröd så hade dom inte mitt. Men nu har vi köpt 3 påsar.

Men i alla fall. Sen skulle vi in på Zumba vid 18 på Öjaby. Det var faktiskt kul att köra utomhus, men det var också lite jobbigt för fötterna. Det var osmidigt att dansa i skorna så var barfota sen och det slet lite under fötterna ibland.

Innan vi började ringe det från jobbet och dom undrade ifall jag kunde jobba vid 8 till 11 ungefär. Det hade hänt lite så fick hopp in och hjälpa till:) Hoppas att allt löser sig för dom bara. Så Linda och Janeth är och bada och jag sitter och jobbar.

Det var där det inte gick som det skulle. Tanken var från början att Annelie skulle med och dans, men sen hann hon inte och nu skulle hon inte hinna in till vi skulle bada heller. Och jag kunde inte heller bada då. Så istället för 4 blev dom bara två som badar. Men jag tror dom har det rätt trevligt där ändå! Nu är det bara 2 timmar till jag slutar så det är inte så farligt länge även om det är lugnt.

Har kommit fram till att jag måste ha ett par byxor, strumpor, tröja och skorna här hela tiden ifall sånt här händer. Nu fick jag liksom låna tröja av personen jag hoppade in för och det känns lite dumt. Men eftersom jag satt i Öjaby när det ringde så kunde jag inte göra något åt det. Hade tur att jag i alla fall hade med mej svarta leggings som jag kan ha på mej och ett par ballerina. Tyvärr är dom ganska blåa men det syns inte så mycket ändå. Bara att göra det bästa av situationen:) Kunde ju ändå hoppa in och det uppskattades!

Imon ska jag träna lite och efter det blir det att åka till Robin och läma bilen till Polacken! Vet inte varför han kallas så, han är tyligen inte ens polack. Kanske blir att klippa gräset innan och sen olja altanen. Ska prata med pappa när jag vaknar i mon.

Ha en trevlig kväll så hörs vi i mon:)

 
Den här kombon hade inte varit helt fel just nu:)
 

Kommentera här: