Oh God so tired

Är skit trött just nu. Dom andra två nätterna har jag varit ganska pigg ändå när jag jobbat, men då har jag sovit "middag" med. Igår kunde jag inte sova längre än till ca 3 halv 4 och sen sov jag inte mer. Hade Zumba och brukar egentligen försöka sova 1 timme i alla fall. Men igår började jag ca 1 timme innan jag brukar så då förlorade jag den sömnen. Tack och lov är det bara 1,5 timme kvar ungefär innan jag få åka hem:)
 
Robin sa att jag kunde sova hos honom och hade jag haft en egen bil hade jag gjort det. Om jag får funderar jag på att göra så nästa gång jag har nätter. Hans rum är mycket svalare än mitt så man kanske kan sova lite längre då. Ska kolla med honom i alla fall och se vad han säger. Han har ju börjat jobba innan jag kommer dit ändå i så fall. Vanligt folk börjar ju vid 7. Men som sagt, ska kolla med honom:) Om det nu kommer vara så varmt nästa vecka som denna.
 
På dagens schema står i alla fall Zumba i Öjaby mellan 18-19 och efter det tänkte jag faktiskt ta mej ett dopp i sjön. Fördelen med att vi är vid Öjaby badplats, man kan bada efter! Hade varit skönt att bada på hotellet men eftersom jag ska upp vid 5 på torsdag så vill jag hem så fort som möjligt. Så Zumba är det som är planerat!
Målade den andra handen inatt men det fick bli samma bild ändå.
Jag har även läst lite i boken: Gatukatten Bob. Alltså den är för söt den katten, man blir liksom lite rörd när man läser den. Den är ganska tunn så om jag vill läser jag ut den i mon. Började i en annan bok i förrgår också men läste bara ett kapitel så när Bob är utläst blir det att återgå till den! Minns inte vad den heter bara.
Åh, är kär i den katten! Grejen är att dom bor i London så hade jag läst om denna boken och detta paret innan vi åkte dit hade jag nog velat åka till stället dom brukar sitta vid. Eller brukade, vet inte om dom gör det ännu efter han gav ut boken. Men Bob är värsta drömkatten. Älskar att han vill vara på axlarna hela tiden.
 

Kommentera här: