Helsingborg

I måndags etfer jobbet åkte jag och syrran till Helsingborg för att stanna över natten. Vi kom rätt sent så vi packade upp oss och sen gick vi ut en sväng och kollade läget och sen åt vi. Eftersom jag var uppe sen 5 typ så var jag as trött och ville bara sova. Så somnade rätt snabbt och sen upp vid halv 9 för att äta frukost.
 
Efter det duschade vi och sen bar det utcheck vid 11. Meningen var att vi skulle åka och bada någonstans men hittade inget ställe. Mamma sa att Väla centrum låg nära så vi åkte dit istället tills det var dags att åka till Fredriksdalsteatern för att titta på Eva Rydberg.
 
Det var väldigt roligt faktiskt så om dom har biljetter kvar skulle jag rekommendera alla att se den. Biljetter köps på evarydberg.se har jag för mej. Sen åkte vi hem och sov. Det tog längre tid än det borde för vi fick stanna och tanka och köpa något på McDonalds. Så vid 1 tiden var vi hemma inatt. Så det var skönt att jag inte började förrän 3 idag.
 
Bilder på shoppingen kommer senare för jag kommer ha fullt upp några dagar här nu. Så få jag tid i mon natt och jag kommer ihåg det kanske det kommer upp då, annars kommer det dröja ett tag!
 

Kommentera här: