Julklänning

Nu har jag tagit och beställt min julklänning. Har velat lite fram och tillbaka men kommit fram till att jag vill ha den. Har inte hittat några röda klänningar som faller mej i smaken någon annan stans så det blev denna! Lägger upp bild på den när jag har fått den. Ville inte vara för sent ute heller ifall storleken tar slut och detta vad en klänning som inte kostade allt för mycket heller så det är bra:)
 
Imon ska jag på kalas till mitt kusinbarn och det ska bli riktigt kul! Ser fram emot det och har gjort ett tag med. Det var länge sen jag träffade alla så det ska bil skit kul. Nästan alla var hos mormor för någon helg sen när jag var där och det var riktigt kul, precis som när vi var små :) Så mamma får väcka mej vid 2 så jag hinner sminka mej lite och vakna till^^ Frukost äter jag ingen för vi brukar äta kanske en halvtimme efter vi kommit. Det ska bli varm smörgåstårta med och jag har inte ätit det på flera år!!! Världens bästa frukost! Jag åt det i somras men den var kall eftersom Linda fick ta med hem från min kusins konfirmation när jag jobbade, smakade inte alls samma.
 
Inatt ska jag sitta med både forskningsuppgiften och vara förbannat jävla kreativ där och sen ska jag skriva lite på diskussionen till fältstudierna. På måndag får vi börja öva inför redovisningen samt försöka boka ett möte med nästa studiebesök.

Kommentera här: