Grease + 4 krogar

Godmorgon! Har lite tid innan jag måste åka till jobbet så tänkte att jag kunde göra inlägget nu:) 
 
Söndagen började med att mamma ringde och väckte mej 2 minuter innan mitt larm ringde. Då var det bara att på med sminket och äta frukost. Vid klockan två på eftermiddagen. Dom kom och hämtade mej i lägenheten för jag sov där under dagen. Då åkte vi till Museiparken, tror det stavas så, för det var där musikalen skulle vara. Så fort vi kom dit började det små regna som tur var hade mamma med sej rätt många regn ponchos som vi kunde ha på benen och sitta på. Hade även regnjackor med till oss. 
 
Tyvärr regnade det bara mer och mer under eftermiddagen så när musikalen var slut var vi ganska blöta ändå. Och stackarna på scen var ännu blötare. Det var en bra musikal, tycker dom har gjort den bra förutom en poerson som var så dålig skådis så det är inte sant! Men den var kul att titta på för mammas kusin hade huvudrollen Sandy. Kände även igen många av dom som var med, vet inte riktigt varför. Vi satt längst fram också så vi såg perfekt! 
 
Efter detta gick vi till 4-Krogar vid sjön. Hade bokat bord där till oss 4 efter musikalen. Det var riktigt gott och skönt att få komma in i värmen lite. Tog det vanliga: kycklingfile med klyftpotatis och bearnaise + tzatziki.
Efter maten körde mamma och släppte av mej och syrran vid lägenheten så jag kunde hämta mina saker och bilen. Då åkte jag till Robin och stannade där till han skulle gå och lägga sej. Körde hem och myste lite i sängen med världens skönaste morgonrock!
Det är den skönaste morgonrocken som någonsin gjorts tror jag. Den är så underbar! 
 
Nu ska jag byta om och sen åka till jobbet! 

Kommentera här: