Aug. 18, 2014

Igår efter zumba uppvisningen så gick vi runt lite på marknaden och kollade. Jag köpte ett läpp penna i typ samma färg som mitt Mac läppstift jag köpte i london, plus en foundation. Fick presentkort på butik M när jag fyllde 20 så var tvungen att använda det på något och smink är alltid kul. Hade gärna köpt några kläder men det va inga snygga då alls! Så fick bli lite smink.

Nu till poängen med inlägget. Tänkte inviga både pennan och min foundation idag på musikalen för har typ aldrig smink annars. På jobbet få jag inte ha såna färger på läpparna till exempel. Så testade foundation först och den va väl bra så, väldigt kladdig bara. Det liksom torkade aldrig in i huden. Sen tog jag pennan och den var inte så super bra. Målade över hela läpparna för att sen ta Mac stiftet. Det blev sååååå fläckigt. Inte alls bra! Vet inte om stiftet i sej är så dåligt eller om det bara va för pennan som det blev så. Men det funkade inte och det rann ut eller vad man ska säga.

Nu när jag kom hem och skulle tvätta av sminket blev jag helt röd om kinderna efter. Mamma sa att det va en allergi mot sminket. Jippie tänkte jag, jag som precis köpt det. Så det åkte rakt ner i soporna. Kommer i fortsättningen endast köra på det vanliga jag ha få excuviance, tror det stavas så. Resultatet, lite för mörka läppar för min smak men kan nog va snyggt till vissa kläder och smink.





Den super dåliga foundation för mej. Max factor är det och den är kanske kanon bra för vissa som inte ha problem hy. Jag rekommenderar den inte. Kostade nog 160:-. Köper den aldrig igen. Make up store har en foundation som jag använder ibland och den kostar 255:- torsdag jag. Körde på den ett tag först och min hy blev bättre då så mellan domma två skiljer det rätt mycket i pris ändå om man inte ha pengar att lägga på smink.


Den bästa foundation jag har haft. Den är speciell för såna som mej, med acne problem. Denna kan man använda som en dagkräm om man ville och den täpper inte till porerna. Kanon bra, kostar 300:- hos specialistläkargruppen. För en del är det mycket, andra inte. För mej är det så värt det. Smink får kosta, speciellt basen som är viktigast. Mellan denna och den från mus så är det ingen större skillnad i pris faktiskt, även om det kändes så då.


Jag kan faktiskt göra ett inlägg i mon om vilket smink jag använder och vad jag tycker om det. Nu ska jag sova, ledig i mon! Godnatt:*

Kommentera här: