14 augusti

I torsadgs så fyllde mamma år. Då kom min mormor och morbror över till oss för lite fika. Vi kollade även på Frost (mitt kusinbarn följde med och mamma trodde det skulle lugna ner honom, nepp) som jag inte sett. Såg inte så mycket av den ändå eftersom det gick knappt att höra vad som sa när alla pratade och stimmade. Så jag kollade om den sen när alla hade åkt.
 
Dagen gick ut på att sova till 12 när mamma väckte mej. Sen vid 2 tiden åkte Linda och jag och handlade mat och blommor till mamma. Sen dammsög jag nästan alla rummen och sen fixade vi maten. Sen kom mormor och dom och då gjorde hon kaffe och sen fikade vi. Hade velat ha min frysta cheesecake så få ta och göra det en dag sen. Mamma fick bara blommor av oss för på söndag ska vi se Grease musikalen som dom har gjort i Växjö. Mammas kusin är Sandy i den så vi kände att vi måste se den. Och efter det ska vui ut och äta på 4-Krogar. Då bjuder jag och Linda dom på den maten. Present till mamma blir det då och sen tyckte mamma att vi kunde bjuda mormor för hon har bjudit oss på så mycket mat genom åren.
 
Så det ska vi göra och det kommer bli toppen tror jag! :) Ser fram emot det mycket! Så kommer sova i lögenheten efter jobbet så få dom plocka upp mej där innan musikalen.
Detta ska jag äta:
 

Kommentera här: