Tisdag!

Har inte skrivit något idag ännu. Vaknade vid ca kvart i tre och då var det bara att ta sej upp för att äta frukost och sen vänta in Janeth. Vid ca halv 5 stack vi till ATC för att jag skulle få över min kusins systers träningskort på mej. Hon åker utomlands ett bra tag och kommer inte kunna använda det. Hon har dessutom bindningstid på 16 månader och bara använt haft det halva tiden ungefär så att det ska dras ca 360:- varje månad är bara onödiga pengar för henne.
 
Hade ändå funderat ett tag på att börja träna i Alvesta istället för Växjö. Dels för bensinkostnaderna eller tåg kostnaderna blir ganska dyra. Plus att vill jag träna en liten stund bara så tar det två min för mej att gå dit nu. Dom har fler gruppträningar också och Karen som jag kör Zumba med har det två gånger i veckan där så det kommer bli jätte kul!
 
Efter det åkte vi till stan och dansade Zumba och sen åkte vi och hämtade hem våran bil så nu kan vi använda den riktigt igen! Igår fixade vi även biljetter till helgens festligheter så i mon ska jag ta m,ej till systemet och köpa lite god dricka så jag har det. Ska bli kul att gå ut igen, har inte varit ute på ett halvår och druckit eftersom jag gick på den medicinen. Har varit med Robin en gång och då körde jag, men det var trevligt ändå! Men det ska bli skoj! Ska fundera ut vad jag ska ha på mej med bara. Om jag är förkyld då också så är det inte så kul att vara för "avklädd". Vi få se då hur det blir.
 
Även om detta inlägg var långt och onödigt så kommer det riktiga inlägget senare under natten.
Bild från alla hjärtans dag när jag var ute och myste med Robin.
 

Kommentera här: