Nyss hemkommen

Åkte in till stan med mamma för att gå runt sjön igen och handla lite. Slutade med att jag köpte 6 hårfärger! Velade lite först om jag skulle kolla efter hårfärg eller om jag skulle vänta till en annan dag. När vi ändå var där borta bestämde jag att jag skulle kolla ändå, vilket var bra. Hittade att dom sålde hårfärg för 20:-. Först tänkte jag: den niten går jag inte på igen. Köpte hårfärg i Ullared en gång för 25:- och den var värdelös. När jag kollade på märket såg jag att det var ju det jag brukar använda. Swartskopf eller hur det stavas. Dom sålde ut 3 färger som inte skulle säljas längre. Skit bra tyckte jag! 
 
Så nu ska jag färga håret en dag. Sen gick vi runt sjön och det var rätt skönt faktiskt. Lite konstigt väder dock. Vid ett ställe blåser det rätt kallt och på andra sidan så är det kokhett. Det var lika dant när vi gick sist sa mamma. 
 
Sen åkte jag och syrran och jobbade lite så har precis kommit hem från det. När vi var där tyckte hon att jag såg röd ut på näsan och halsen typ. Kollade ner själv och tyckte att det var lite rött. Sen kollade jag axlarna. Jag har bränt mej, I APRIL?!?! Visste inte att man kunde göra det i Sverige. Men det blev visst resultatet av ca 1.5 - 2h solning tidigare idag. 
 
Nu ska jag nog äta upp mina chips och sen ska jag sova. Godnatt! 
Mamma gjorde middag innan, asgott! 
Äter alltid stekt potatis & korv med sweet chili sås. Love it! 
 

Kommentera här: