JobbJobbJobb

Fick sms av min chef innan och hon frågade om jag kunde jobba inatt och i mon natt eftersom personen som skulle det egentligen har blivit sjuk. Jag sa att jag kunde det så efter Radix så blir det hem och äta och sova så mycket som möjligt. Janeth ska komma förbi en sväng med så få sova innan och efter hon varit här. Med dom här 2 nätterna jobbar jag 15 nätter denna månaden. Det är typ halva månaden med nattjobb. Men det är som en annan kollega sa: man få feta pengar. Hon har rätt.

Jag som inte jobbar speciellt mycket i vanliga fall ska nu jobba 132 timmar denna månaden. Så nice! Ska få tillbaka ca 8000 på skatten med så nu kommer jag verkligen ha råd till London, operationen och snart en bil med! Har ju redan en del sparat så om jag vill kan jag göra operationen nu, men vill nog vänta lite.

Igår bokade vi hotell i London med. Har bara bokat flyget innan så det var dags nu innan det blev för dyrt! Så nu längtar jag ännu mer till att åka dit!! Vill köpa denna väskan så jag hoppas att den finns kvar när vi kommer dit om ca 2.5 månad. Finns så mycket jag vill se och göra när vi är där så känns inte som 4 dagar är tillräckligt. I för sej kommer vi till London ca 8 på morgonen och åker ca 7 på kvällen så vi hinner ju med en del!

Kommentera här: