Hard work work!

Har varit på Specialistläkargruppen med syrran så satt med under hennes behandling och köpet nattkrämen och den nya foundationen (stavningsproblem) så nu är jag verkligen fattig:( Har ca 100:- till den 25, men det ska jag klara av! Det viktigaste är köpt för denna månaden. Nästa månad blir det att köpa träningskläder + skor förhoppningsvis. Jag får ju lön från 3 företag just nu och så har jag studiebidraget (det går till bil + räkning)  så då har jag en del kvar ändå, men på nått sätt gör jag av med pengarna på ingenting? 
 
Den ena lönen sparar jag till nödsituationer samt sista gymnasieåret nu. För att köpa balklänning med tillhörande smycken och grejer. Så den här gången när jag får en extra lön tänker jag köpa mej träningskläder! Vill inte se ut som en amatör på gymmet längre:P Behöver även klippa mej eftersom jag inte gjort det sen i juni så det måste jag fixa med:( Ska efterlysa billig frisör på facebook!
 
Var på gymmet efter vi var hos specialistläkargruppen och hann bara vara där och cykla i 15 min innan det var dags att åka hem och äta! Pappa gjorde skit god mat, igen:)

Kommentera här: