Jag är klar:D

Jag har precis gjort klart min APU uppgift, d.v.s skriva loggbok! Jag är alldeles för trött för att göra någon ny uppgift så de få bli i morgon när jag kommit hem.

Jag fick min ELLE tidning igår med så funderar på att läsa lite i den. Vill ju inte läsa ut den direkt för då få jag vänta nästan en hel månad innan nästa tidning kommer hem! Älskar att läsa den tidningen^^ Jag har nog aldrig följt modet, jag har mer haft det där innan det blir mode.

Ett tag var det jätte poppis med rött hår, tror det var i somras eller något. Jag har haft rött hår sen i sjuan så det var ju liksom inget nytt mode för min del. Syrran och jag har varit så att vi har haft modet innan det blivit mode. Låter kanske hel sjukt, men så är det.

Jag berättade för Janeth för ett par veckor sen att jag läser tidningen så jag vet hur jag inte ska klä mig:P Med det menade jag att modet är enormt fult så jag vet vad jag inte ska använda eller hur jag ska använda det ihop:P Sen finns det klart vissa plagg inom modet som kan se bra ut, det beror på hur man blandar det!

Ska se om jag hittar bilder på lite olika stilar jga gillar.

Kommentera här: